Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Twaalf gezonde bonte bentheimer biggetjes!

16 maart 2016 - 12:34

HEEZE - Al moeten wij zondag de lente nog inluiden, bij Boer Arie begon die lente vandaag al een beetje. Naast de vele lammetjes die Arie Verest begin dit jaar al mocht verwelkomen in het familiebedrijf Verave, was het maandag 14 maart de beurt aan één van de Bonte bentheimers van Aries Scharrelhoeve. Maarliefst 12 kerngezonde biggetjes zagen daar vandaag voor het eerst het levenslicht.

‘Lentekriebels’ spelen spontaan op bij het zien van de gevlekte biggetjes. Een typerend beeld voor de lente, dat we je niet wilden onthouden! We verklappen daarbij alvast dat de nieuwe aanwinsten op tweede paasdag voor het eerst in het écht te bewonderen zijn, waarover verdere informatie nog volgt. Ondertussen raden we je aan de Facebookpagina van Arie’s scharrelhoeve in de gaten te houden voor nog meer van deze mooie lentekiekjes én natuurlijk 28 maart vrij te houden in de agenda!

Laat hier je reactie achter