Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

4LDC presenteert de Theatershow MIRROR

15 mei 2017 - 16:30

HEEZE - Dance Studio Geleijns-4LDC presenteert de Theatershow MIRROR. Na de uitverkochte succesvolle theatershows, WIZ-IZZIT 2015 en HOLLYWOODSTYLE 2016, zullen de dansers van Dance Studio Geleijns-4LDC iedereen weer verrassen met een wervelende, levendige en sfeervolle show. De naam van de show MIRROR, komt voort uit het door 4LDC geschreven sprookje waarin een toverspiegel een belangrijke rol speelt en er met een reis door diverse bekende sprookjes weer een spannend dansavontuur op de planken komt in ‘t Perron.

Ook jezelf een spiegel voorhouden of het spiegelen aan anderen zal symbolisch terugkomen in weer twee Shows 17.00 uur en 20.00uur op 17 juni 2017. Tickets zijn verkrijgbaar in 't Perron in Heeze en op de danslessen van de Dansschool

Foto is van de Hollywoodstyle show en gemaakt door HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter