Over de Parelpas

Hieronder volgt een kleine uitleg over de Parelpas.

1. Spaarprogramma
Een deelnemer aan het spaarprogramma heet spaarder. De spaarder is in het bezit van een spaarkaart en de pas is aan toonder. Met de pas kunt u sparen bij de deelnemende vestigingen. U kunt sparen als u bij de deelnemende vestigingen een product uit het assortiment koopt. Een aankoop waarbij u punten spaart heet een transactie. Punten zijn de eenheden waarin het tegoed op de pas wordt uitgedrukt.

2. Deelnemen aan het spaarprogramma
Iedere consument kan meedoen aan het spaarprogramma. De pasjes zijn te koop voor € 2,= met daarop 100 punten cadeau.
Een deelnemende ondernemer kan ook een actie houden in zijn/haar zaak en dan een pasje aan een klant geven, op dit pasje moeten ook deze 100 punten gezet worden.

Voor acties zie onze pagina spaarpunten actie.

3. Punten, pas
a. Elke ondernemer bepaalt zelf een drempelbedrag waarover u punten ontvangt. Bij de kassa staat duidelijk aangegeven hoeveel punten u per bestede euro bij die winkelier krijgt. Dit hangt af van de marge die een winkelier heeft op producten en/of acties. Standaard is dat u 1 punt per bestede euro ontvangt. Wanneer u een aankoop waarover u punten heeft ontvangen ongedaan maakt, dan wordt het op deze aankoop betrekking hebbende aantal punten van uw pas geboekt. U moet dan uw pas aan de ondernemer verstrekken. De ondernemer heeft het recht om op sommige artikelen geen punten te verstrekken bijvoorbeeld omdat dit wettelijk niet is toegestaan.

b. Wanneer u punten hebt gespaard kunt u deze verzilveren bij een deelnemende ondernemer. Per 100 punten kunt u voor € 1,00 aan goederen kopen bij een van de deelnemende vestigingen.

c. De wijze van verzilvering en het aantal weg te geven punten kan op ieder moment wijzigen. U wordt van zo’n wijziging vooraf op de hoogte gebracht door de Stichting Parelpunten.

4. Geen overdracht of volmacht verlening
a. De gespaarde punten op de pas kunnen niet overgeboekt worden naar een andere pas.

b. Met meerdere passen kan wel op één account gespaard worden de hierop gespaarde punten kunnen door elke deelnemende pas verzilverd worden.   ( hoe werkt dat?)

c. Bij verlies van uw pas wordt het tegoed aan punten overgezet naar een nieuwe pas die gekocht wordt voor € 2,=, dit kan alleen als u de pas geregistreerd heeft op uw naam.

In de PARELPAS SALDOCHECKER kunt u te allen tijde kijken naar uw gespaarde saldo. U kunt ook de parelpas/parelpunten-App downloaden om deze op uw mobiele telefoon te hebben.

Vedere uitleg zie algemene voorwaarden

Registreer nu uw Parelpas zodat u kunt sparen voor mooie kortingen en aanbiedingen.

 

HWV Pas Checker
Parelpas Saldochecker