Voorzitter aan het woord...

 

Heeze Leende Sterksel Centrum

Als we blijvend gehoord en gezien willen worden bv in de A2 gemeente zullen we moeten gaan professionaliseren en gaan samenwerken, graag wil de Heezer Winkeliers Vereniging hier een voortrekker in zijn.

Eenlingen of verenigingen van 10 of 30 leden vallen in het niet en worden niet gehoord of gezien dit in tegenstelling tot een partij van 50-100 leden  

Voor een toekomstbestendig centrum van Heeze Leende Sterksel is behoefte aan een structurele samenwerking tussen publieke en private partijen, op basis van gelijkwaardigheid en met een gezamenlijke inzet van middelen. We denken hierbij aan samenwerking tussen Winkeliers, Horeca, Dienstverleners, Vastgoed eigenaren, bewoners en VVV.

Waarom lid worden van Heezer winkeliers Vereniging  (HWV)? Of u nu een Winkelier bent, een Horeca zaak heeft of een dienstverlener bent. Elke ondernemer uit Heeze, Leende, Sterksel zou eigenlijk lid moeten zijn van Heezer winkeliers Vereniging. Waarom? Dat vertellen we u hier graag.

belangenbehartiging
• meedenken en meebeslissen over de omgeving van uw winkel/bedrijf • contacten met het gemeentebestuur • contacten met de politiek • uitvoeringsoverleg project Heeze Leende Sterksel Centrum • contacten met regio Eindhoven o.a. Brainport Eindhoven, Metropoolregio Eindhoven • contacten met Recreatief Heeze –Leende / VVV  • contacten Horeca winkeliers en ook vastgoed eigenaren, bewoners, en dienst verleners. Onderwerpen waar over gesproken wordt zijn o.a. investeringszone kernwinkelgebied, veiligheid & beveiliging, centrum winkelgebied, ambulante handel, parkeerbeleid en promotie.

promotie en kansen kweken
• aantrekkelijke evenementen en consumentenacties • onderlinge contacten tussen ondernemers • groepskorting in de media (w.o. HWV advertenties) • visie over de toekomst van Heeze Leende Sterksel Centrum • periodiek nieuws over activiteiten in Heeze, Leende Sterksel centrum. 

Veel van deze activiteiten kunnen pas professioneel worden ondernomen met creatieve en financiële ondersteuning van leden en partners. Hoe meer deelnemers, hoe lager de contributie of de bijdrage aan speciale projecten.

Een nieuwe loot aan de stam zijn onze “Parelpunten”. Voor de wat oudere inwoner van Heeze zijn de Parelpunten te vergelijken met de oude HWV zegel, maar nu in digitale vorm. Je kunt punten sparen die geld waard zijn en die bij ca. 18 HWV leden bij aankoop van een product ingewisseld kunnen worden. 

Wat biedt een lidmaatschap van de HWV  onder meer voor voordelen?

Er zijn vele redenen om lid te worden van de HWV. Als lid van de HWV sta je sterker. Wij komen niet alleen op voor de algemene belangen maar ondersteunen onze leden ook bij hun individuele vragen en wensen. Daarnaast is HWV de ideale manier om andere ondernemers te ontmoeten, van elkaar te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

Jouw belangen worden behartigd
- Samen staan we sterker
- Jouw stem wordt gehoord in de politiek.
- Je ontmoet andere ondernemers
- Je profiteert van een uitgebreid netwerk
- Je ontwikkelt jezelf als ondernemer
- Lid worden van HWV is voordelig

Meedoen met Spaarsysteem Parelpunten

Activiteiten o.a.
Geboortemand per jaar (6-8 x per jaar), Brabantsedag, flyer actie (4 - 6 x  per jaar), HLDI ,Kerstmarkt  Enveloppen actie, Kunstsmullen, trainingen, Cadeaubonnen, Parelpunten

Gezamenlijke marketing
samenwerking Heeze 24 +  Advertenties in de Parel+ Middenstandsbelangen, Reclamebord RKSV Heeze, Advertentie Kraaienvangers, Advertentie Heibessums, Heezer Comedie, Parelrally, Beachvolleybal, Balki event, Avond 4 daagse,Sinterklaas, sport man/ vrouw/ ploeg van het jaar,

Brabantsedag Advertentie Krant, Beker van de publieksprijs, Advertentie Programmaboekje, Sponsering kindermiddag, Actie wagenbouwers (HWV cadeaubonnen+ parelpunten sparen),Spijkerspelen

Wat kost het het lidmaatschap van HWV?
Het tarief bedraagt € 20,- per maand exclusief BTW. Indien u met acties meedoet betaald u per deelname extra. De hoogte van de contributie wordt jaarlijks bepaald in de algemene ledenvergadering en automatisch geïncasseerd.

Kortom, blijf niet aan de kant staan: word lid van onze vereniging! Samen staan we sterker!

Dus: doe mee! Meld je aan via hwvheeze@gmail.com  en we nemen contact met je op, ook als je eerst nog meer informatie wilt of een gesprek met het bestuur kun je dit e-mail adres gebruiken.

Wij verheugen ons erop dat je ook met jouw enthousiasme en betrokkenheid wil bijdragen aan deze verdere ontwikkeling van Heeze Leende Sterksel!

Namens bestuur HWV:

Herman, Kim, Bram en

Rob Bruinsma Voorzitter A.I. 

HWV Pas Checker
Parelpas Saldochecker