Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

De Rabobank voor startende ondernemers

8 juli 2015 - 08:00

Rabobank Dommelstreek voor startende ondernemers

Rabobank Dommelstreek is een vooruitstrevende bank die volop in beweging is. Het is haar ambitie om dichtbij, betrokken en toonaangevend te zijn. Als coöperatie wil de bank tussen ondernemers staan en het advies, de kennis en de producten leveren, waarmee de starter een voorsprong heeft ten opzichte van andere starters. Rabobank Dommelstreek vindt het belangrijk dat starters langdurig succesvol zijn. Dat vraagt een uitstekende voorbereiding waar de Rabobank een rol in wil en kan spelen. Met daarbij excellente producten en een transparante langdurige bancaire begeleiding.

Wat biedt de Rabobank aan startende ondernemers?
Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken. Denk aan het schrijven van een ondernemingsplan, het openen van een zakelijke rekening en het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. In haar rol om startende ondernemers te begeleiden in hun voorbereiding op een succesvolle start, biedt Rabobank Dommelstreek de starter diverse handreikingen. Van een online kennisplatform tot een maandelijkse inloopavond bij  bedrijvenadviseur Koen Scheepers die speciaal opgesteld staat voor startende ondernemers; Rabobank Dommelstreek helpt de startende ondernemer graag op weg!

Online kennisplatform: ikgastarten.nl
Van ondernemingsplan tot eigen bedrijf starten. Het kennisplatform IkGaStarten van Rabobank helpt je op weg met inspirerende en informatieve artikelen. Van een stappenplan om een bedrijf te starten tot mogelijkheden voor subsidies. Veel onderwerpen die van belang zijn bij het starten van een onderneming komen aan bod op www.ikgastarten.nl.

Iedere laatste maandag van de maand: inloopavond bij bedrijvenadviseur Koen Scheepers
“Het starten van een eigen onderneming is populair. Terecht natuurlijk, voor jezelf beginnen is een mooi avontuur. Voordat je de knoop doorhakt komen er veel vragen op je af. Je bent tenslotte verantwoordelijk voor alle facetten van jouw bedrijf. Waar begin je? Met welke financiële aspecten en risico’s dien je rekening te houden? Hoe kun je het succes behalen dat je voor ogen hebt? Een goede start als ondernemer is van groot belang. Daarom organiseren we de inloopavonden. Het is laagdrempelig en biedt oriënterende ondernemers de kans om vrijblijvend hun vragen te stellen. Ik spreek wekelijks startende ondernemers en kan daardoor advies en praktische tips geven om goed voorbereid van start te gaan.”, aldus bedrijvenadviseur Koen Scheepers.

De inloopavond vindt iedere laatste maandag van de maand plaats tussen 17.00 en 20.00 uur in het Ontmoetingscentrum van Rabobank Dommelstreek, Laan der 4 Heemskinderen 7 in Geldrop. Loop gerust eens vrijblijvend binnen!

Data inloopavonden 2015: 27 juli, 31 augustus, 28 september, 26 oktober, 30 november, 28 december.

Verhinderd op maandagavond? Maak dan een afspraak met Koen via bedrijven@dommelstreek.rabobank.nl of telefoonnummer (040) 280 75 55.

The Next Entrepreneur Academy

Om startende ondernemers te ondersteunen en hun kansen te vergroten organiseren MKB-Nederland en de Rabobank in 2015 voor het vierde jaar op rij The Next Entrepreneur. Onderdeel van The Next Entrepreneur (TNE) is TNE Academy. Maak via zes zogenaamde boostmails kennis met de belangrijkste facetten van het ondernemerschap. De thema's van de boostmails zijn: 'Waarom starten?', 'Ondernemingsplan', 'Financieel plan', 'Marketing en Communicatie', 'Juridische/fiscale zaken' en 'Behoeden voor valkuilen'. Aanmelden voor TNE Academy  kan via www.thenextentrepreneur.nl/academy.

Boekje ‘Klaar voor de start’
Naast de website ikgastarten.nl heeft de Rabobank het boekje ‘Klaar voor de start’ speciaal voor startende ondernemers ontwikkeld. Een handige gids met de belangrijkste onderwerpen om jouw start zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo komt bijvoorbeeld het schrijven van een Ondernemingsplan aan bod, maar ook een hoofdstuk Marketing. Boekje ontvangen? Stuur een mail met jouw contactgegevens naar bedrijven@dommelstreek.rabobank.nl

Zakelijke rekening met startersvoordelen
Met een zakelijke rekening houd je jouw privé en bedrijfsfinanciën gescheiden. Zo krijg je inzicht in jouw financiën en het is handig voor bijvoorbeeld belastingaangiften. De zakelijke rekening komt op naam van jouw bedrijf te staan. Dit zorgt voor herkenning van je bedrijf en een professionele uitstraling bij klanten. Met de zakelijke rekening kun je online bankieren en gebruikmaken van vele diensten. Als starter ontvang je 2 jaar lang korting op de zakelijke rekening. Klik hier voor meer info over de zakelijke rekening met startersvoordeel van de Rabobank.

Laat hier je reactie achter