Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

In bedrijf: Drankenspeciaalzaak ''Het Vloeibaar Genot''

23 december 2015 - 11:00

HEEZE - Drankenspeciaalzaak Het Vloeibaar Genot is sinds april 2008 gevestigd aan de Jan Deckersstraat in Heeze. De gezellige winkel heeft ruim 2500 verschillende artikelen, van wijn tot speciaal bier en van gedistilleerd tot cadeau- en relatiegeschenken. De uitgebreide kennis van eigenaar Wim Kuijsten over de dranken die hij verkoopt is volgens Kuijsten een must.

''Je moet een klant kunnen uitleggen hoe bijvoorbeeld een wijn smaakt maar ook andersom. Indien een klant hier komt en een wijn beschrijft moet ik de juiste wijn daarbij kunnen plaatsen.'' Niet alleen is Kuijsten een echte wijnkenner maar ook is de drankenspeciaalzaak gespecialiseerd in whisky. ''We hebben bijna driehonderd verschillende soorten whisky staan en we merken dat de klanten ook van ver komen omdat we ook bijzondere flessen hebben staan van meer dan 20 jaar oud.''

Kennis van de producten, service naar de klant en proeverijen van Wijn, port en whisky gedurende het jaar zijn belangrijke pijlers voor deze rasechte Heezer ondernemer. ''We merken dat de proeverijen erg populair zijn bij het publiek. Op die manier weten we wat de klant lekker vindt en daar spelen we dan op in'', legt Wim Kuijsten uit.

Wim Kuijsten heeft met zijn jarenlange ervaring veel kennis opgedaan van de verschillende dranken en heeft hij letterlijk 'leren proeven'. ''Iedereen proeft een drank anders en ervaart de smaakbelevenis anders. Momenteel volg ik samen met mijn vrouw Anja de liquoristen cursus van de Wijnacademie. Dit is een cursus om meer kennis op te doen over alle gedistilleerde dranken. Op die manier kunnen we de klanten nog beter voorzien van de juiste informatie.''

Niet alleen kunt u hier terecht voor alles op het gebied van drank maar ook partyverhuur van tap buffetten en statafels maar ook voor relatiegeschenken, kerstpakketten en proeverijen. Met een maandelijkse nieuwsbrief waarvoor u zich kunt aanmelden bij de drankenspeciaalzaak blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes van Het Vloeibaar Genot. Neem gerust eens een kijkje op de website van Het Vloeibaar Genot of loop eens binnen in de prachtige winkel aan de Jan Deckersstraat 25 in Heeze.

Het Vloeibaar Genot, uw drankenspeciaalzaak!

Laat hier je reactie achter