Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Ben van de Leur Optiek is pionier in oogtechniek

14 februari 2016 - 09:30

HEEZE - Deccennia lang is Ben van de Leur Optiek in Heeze een begrip in de weide omgeving en pionier in Nederland als het gaat om vooruitstrevende ontwikkelingen en vernieuwingen op het gebied van het oog. Ben van de Leur Optiek is de eerste in Nederland die op deze manier het Japanse glazenmerk Hoya presenteert en de ogen meet, niet zonder reden.

''Wij zijn altijd bezig om de klant een goed glas te leveren in het montuur. De techniek staat zeker niet stil en Hoya heeft een unieke methode ontwikkeld waarmee wij een nog beter product kunnen leveren aan de klant. Eigenlijk is het op dit moment het meest perfecte glas dat te verkrijgen is op de wereld'', legt Nico van de Leur uit.

De gegevens van de traditionele oogmeting zijn gekoppeld aan de 'Visureeal' waarna een geavanceerd computerprogramma de exacte gebruikerswensen van de klant in kaart brengt en op die manier de glazen exact naar gebruikersbehoefte geslepen kunnen worden. Het programma komt met een totaaladvies zodat de glazen in perfectie geslepen worden.

''In onze winkel hebben we bijvoorbeeld een werkplek op kantoor nagebootst zodat we de behoefte van de klant nog beter kunnen bepalen. Met deze methode kunnen we de wensen van de klant nog beter optimaliseren en verwerken in het glas zodat de klant een nog scherper beeld heeft. Het samenbrengen en verwerken van de gegevens in een glasbelevingswand als bij Ben van de Leur Optiek is uniek. Het gaat om het totaalplaatje en het feit dat je nu alle parameters voor iemand apart in kan stellen.''

Ben van de Leur Optiek streeft naar perfectie en volgt de oogtechniek op de voet zodat ook u als klant het beste voor uw ogen krijgt. Met deze methode gaat het om een duidelijke verbetering in de techniek.

Laat hier je reactie achter