Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Welk drankje zet jij je gasten voor?

26 februari 2016 - 12:15

HEEZE - Een drankje op zijn tijd doet het altijd goed! Maar wat zet jij je gasten anno 2016 voor? Dat is voor velen afhankelijk van smaak. Daarnaast zijn trends ook niet geheel onbelangrijk! Is op het moment speciaalbier ‘booming business’, Bjorn van der Putten - eigenaar van de Wijnhoeve - leidt je met liefde en plezier door zijn winkel om je antwoord te geven op de vraag: What’s next?

Speciale biertjes. Zelfs brouwerijen. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Sinds kort is er zelfs ons ‘eigen’ Heezerse biertje: de Macker! Een avondje stappen? We genieten net zo graag van een avond met vrienden én een speciaal geselecteerd biermenu! Bjorn van der Putten weet er alles van: in zijn winkel de Wijnhoeve kun je meer dan 200 soorten bier vinden. Maak dan nog maar eens een keuze!

Gelukkig voorziet Bjorn je graag van advies op maat. Zelf weet hij precies wat hij lekker vindt, maar ook is hij als geen ander op de hoogte van trends. Onlangs wist hij daarom de ‘Spencer’ op de kop te tikken. Een uitzonderlijke Amerikaanse Trappist - Ale. Al razend populair in Amerika, waardoor er nooit eerder een batch over zee ging. Nu wel én direct verkrijgbaar in de Wijnhoeve in Heeze.

“Wijn is de all-time klassieker!” vult Bjorn aan. “Verrassender is de grote belangstelling voor whiskey op het moment!” Daarnaast is hij er van overtuigd dat die belangstelling ook gaat komen voor gin en rum: “Je merkt dat gin het zuiden van Nederland al heeft bereikt”. Op dit moment heeft Bjorn een kleine 30 soorten gin staan mét bijbehorende tonic. “Het recept van gin en tonic moet namelijk wel kloppen!” vindt hij. “Een aged rum is daarop een mooie vervolgtrend! Exclusieve donkere rum uit de caribbean. Lekker om puur te drinken!”

In het authentieke pand van de Wijnhoeve zijn alle trends in veelvoud aanwezig. Vele verschillende smaken, waarvan er altijd wel één bij jou past! Bjorn van der Putten helpt je daar graag bij. Dus vraag jij je af wat je je gasten gaat voor zetten? “Kom gauw eens langs!”

Laat hier je reactie achter