Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Broere Makelaars, al 11 jaar een begrip in Heeze!

6 april 2016 - 16:33

HEEZE - Hij is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar: Jeroen Broere. Als eigenaar van Broere Makelaars - met vestigingen in Heeze en Bergeijk - vierde hij vorig jaar nog het 10-jarige jubileum van zijn kantoor, “en nog altijd vinden we het geweldig om in Heeze te werken!”

Tot voor kort vond je Broere Makelaars aan de rand van het centrum, maar “sinds vorig jaar hebben we ons in het hart van Heeze gevestigd.” vertelt Jeroen enthousiast. “Een leuke en levendige locatie, dichter bij onze klanten, die tevens makkelijker bereikbaar is!” Je kunt er altijd terecht voor vragen over de woningmarkt, maar Jeroen en zijn collega’s zijn ook actief in (bedrijfs) onroerend goed.

Een laagdrempelig kantoor, dat staat voor betrouwbaarheid en deskundigheid en zich kenmerkt door een proactieve aanpak: “U hoeft niet te wachten op een telefoontje” belooft Jeroen “want dan hebben wij u al gebeld!” Of het nu gaat om woningen of bedrijfspanden. Voor welke doelgroep dan ook. “Het is onze passie om mensen te helpen bij de verkoop of verhuur van hun woning!” vult Broere aan.

Maar hoe weet Broere Makelaars zich écht te onderscheiden van andere makelaars? “Wij zorgen ervoor dat de potentiële koper je woning ‘beleefd’.” Met name de professionele fotografie én een korte, beschrijvende tekst zorgen voor een ‘gevoel’ bij je woning. “Het is de kunst om de nieuwsgierigheid van de potentiële koper te wekken, zodat deze de woning in werkelijkheid wil zien én beleven!”

“Kunnen wij u ergens mee helpen, bent u altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek!” nodigt Jeroen je uit. Om vervolgens af te sluiten met de belofte: “Voor onze klanten zijn wij bereid hard te lopen en is niets ons teveel!”

Neem gerust een kijkje op: http://broere.com/

Laat hier je reactie achter