Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Ondernemers opgelet: “Het kan altijd beter!”

6 april 2016 - 07:19

STERKSEL - “De kern van ondernemen is waarde toevoegen!” weet Jan Verhoeven, geboren en getogen in Sterksel. “Want als je denkt in kansen, is bijna alles mogelijk!” Na ruim 20 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest als zakelijk bankier, besloot hij daarom in 2015 als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Hij richtte Verhoeven Management Support op!

Een uitgebreid CV verklapt al dat Jan breed georiënteerd is: “Ik ben heel nieuwsgierig aangelegd” zegt hij daarover. “Ik wil alles kunnen begrijpen.” Die ervaring in de volle breedte helpt hem in zijn dagelijkse doel om ondernemers weer een stap verder te brengen. “Er is namelijk altijd iets wat beter kan!”

Veel ondernemers staren zich letterlijk blind op de eigen onderneming. Klinkt vreemd. “Maar als je dagelijks ín je bedrijf zit, zie je veel dingen niet meer.” Jan gaat graag als helikopter boven je bedrijf hangen en begint direct lastige vragen op je af te vuren. Hij biedt je daarmee weer een frisse blik in je eigen onderneming én werkwijze.

“Om van je concurrenten te winnen, hoef je het alleen maar beter te doen!” Hoe je dat aanpakt? “Verhoeven Management Support werkt graag met een no-nonsens en hands-on aanpak. Dat betekent geen dikke rapporten, maar gerichte interventies!” Daarbij is Jan continu bezig met welke waarde hij kan toevoegen en garandeert daarbij een Win-win situatie: “De te realiseren meer-opbrengsten moeten hoger zijn dan de declaratie!”

“Ik kom je niets verkopen!” belooft Jan. “Ik kan namelijk pas wat betekenen voor je organisatie als je daadwerkelijk een vraag hebt. Maar…” zegt hij, “Het levert altijd iets op om met elkaar in gesprek te gaan!”

Daar zeg je toch geen ‘nee’ tegen? Wij raden je aan snel een kijkje te nemen op: http://www.verhoevenmanagementsupport.nl/ óf leer Jan nog beter kennen via zijn LinkedInprofiel! Een kennismakingsafspraak is zo gemaakt!

Laat hier je reactie achter