Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Optochtvolgorde en sms-voting publieksprijs

30 augustus 2015 - 11:45

HEEZE – In de gratis app van Heeze24 en in het optochtboekje staan alle deelnemende groepen aan de Cultuurhistorische optocht vermeld met het wagennummer in de optochtvolgorde. U als publiek kunt stemmen per sms om te bepalen welke groep de Publieksprijs 2015 verdient.

Om te stemmen op uw favoriete groep sms je het woord WAGEN gevolgd door een spatie en dan het betreffende wagennummer van uw keus. Indien de zesde wagen uit de optocht moet winnen volgens u dan sms't u WAGEN 6 naar 1008 waarna u automatisch een bevestiging ontvangt.

Het stemmen per sms is alleen vandaag, 30 augustus, mogelijk tussen 14.00 uur en 18.00 uur. De uitslag van deze sms voting telt voor de helft mee, de andere helft bepaald een publiekspanel. Tijdens de prijsuitreiking zondagavond in de tent zal bekend worden gemaakt welke wagenbouwersgroep de publieksprijs heeft gewonnen en zal de bokaal overhandigd worden aan de winnende groep.

Onder alle sms'ers wordt ook een winnaar uitgeloot die maar liefst € 250,- winkeltegoed wint dat beschikbaar is gesteld door de Heezer Winkeliers Vereniging. De winnaar van deze prijs krijgt uiterlijk 1 september bericht en is dan tevens terug te vinden op www.brabantsedag.nl/sms.

Hieronder treft u de startvolgorde aan van de optocht met de daarbij behorende startnummers:

1: Vriendenkring Ge Wit 't Oit Noit Nie
2: Vriendenkring Snoeyen
3: Vriendenkring De Rijten
4: De Oude Ambachten
5: Vriendenkring Kapelstraat

6: Het Zij Zo
7: Vriendenkring Hopeloos
8: Vriendenkring De Laarstukken
9: De Lambrekvrienden
10: Vriendenkring Schenkels

11: Vriendenkring Haisjo
12: Bouwerij Skon
13: Vriendenkring De Rooie Hoek
14: Vriendenkring Van Gaal
15: Vriendenkring Ietskes Schif
16: Bloed, Zweet en Tranen

 

Laat hier je reactie achter