DE NAAKTE WAARHEID

16 september 2014 - 13:42

Ik was een jaar of 12 toen mijn hormonen voor het eerst huis begonnen houden. De overstap naar de middelbare school ging bij mij gepaard met een stijgende nieuwsgierigheid naar meisjes. Niet eens zozeer de meisjes zelf, maar meer de verpakking. Een meisjeslichaam zag er anders uit dan een jongenslichaam, dát wist je. Maar hoe? Ik had geen flauw idee. Internet was er namelijk nog niet. Porno was er wel, maar enkel op de speciale 18+ discrete-gele-hoezen-afdeling van de videotheek. Er gingen geruchten over ‘vieze boekjes’. Ik had een biologieboek met anatomische lijntekeningen van ‘de naakte mens’. Veel viezer werden de boekjes bij mij niet. Ik hield me daarom in die periode maar staande door bij normale vrouwen de kleding weg te fantaseren. Je moest iets.
 
Die kromme vraag/aanbod verhoudingen zijn tegenwoordig echter precies andersom. Mijn oudste zoon is 9, en totáál nog niet bezig met het vrouwelijk bloot. Een paar weken geleden stond ik met hem in een tankstation. Terwijl ik een koffie en een flesje appelsap stond af te rekenen hoorde ik achter me: “Iiieeeuw, gatverdamme! Blote tieten. PAP! KOM SNEL! MEVROUWEN IN HUN BLOTE TIETEN!” Zonder me om hoeven draaien wist ik dat Lennard de bovenste plank van het lectuurschap ontdekt had. 
 
“Laat dat flesje appelsap maar zitten pap. Na het zien van die vieze plaatjes heb ik geen dorst meer!” zei hij toen we de auto weer instapte. “Maar ik heb een oplossing: Ik fantaseer gewoon kleren over die blote tieten heen! Slim hè?”
 
“Hij heeft fantasie genoeg” Dacht ik toen ik de auto startte, “die redt het wel”.
 

Laat hier je reactie achter