Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

In profiel......Joost de Bruijn

15 oktober 2014 - 13:00

Naam: Joost de Bruijn
Leeftijd: 28
Beroep: leraar basisonderwijs

Het nieuws dat mij de maand ná de Brabantsedag het meeste heeft beziggehouden is?
Al het nieuws rondom de IS vind ik behoorlijk misselijkmakend. Ik verwacht dat dit de komende maanden, of misschien wel jaren, een enorm probleem blijft.

Wie is er voor jou een voorbeeld geweest of is nog steeds een voorbeeld waar je veel van geleerd hebt of nog steeds leert?
Ik heb in mijn vakgebied één groot voorbeeld. Dat is Pierre Sibbes (oud-leerkracht OBS de Trumakkers). Ik ben bij hem twee keer afgestudeerd, als onderwijsassistent en als leerkracht. Hij heeft me de kneepjes van het vak geleerd en daar teer ik nu nog steeds op.

Waarvoor mogen we je ’s nachts wakker maken en waarom?
Een goei bekske koffie.

Omschrijf Heeze in maximaal 10 woorden.
Een geweldig dorp met ontzettend veel gezellige mensen.

Het ultieme moment van ontspanning is voor mij?
Met een stel vrienden een biermenuutje scoren bij Tapperij de Zwaan. Na een weekje hard werken op vrijdag- of zaterdagavond even alle zorgen op zij en genieten van een paar heerlijke speciaalbiertjes.

Wat zou je graag nog eens willen doen met de wetenschap dat je niet naar geld hoeft te kijken?
Ik zou nog wel eens een wereldreisje willen maken langs alle wereldwonderen.

Wat voor mij in de gemeente Heeze-Leende veranderd mag worden is?
Ik kan me groen en geel ergeren aan de verkeerssituatie in het dorp. Ik ben ook erg benieuwd hoe het er dadelijk allemaal uit komt te zien, als bij het gemeentehuisplein het nieuwe Grandcafé wordt geopend. Ik heb van horen zeggen dat dit de verkeerssituatie ook moet doen laten veranderen. 

Mijn persoonlijke motto is?
Ik heb niet één bepaald motto, zo lang het er maar op neer komt dat je moet genieten van het leven en dat je jezelf altijd van de beste kant moet laten zien.

Wat is je favoriete vakantiebestemming en waarom?
Zuid-Frankrijk is toch wel echt mijn favoriet, al waren Mallorca en Sunny Beach zeer goede feestlocaties. De vakanties met mijn familie in Frankrijk waren altijd top. Lekker op de camping met iedere ochtend een verse pain au chocolat.  

Wat is volgens jou het mooiste jaargetijde en waarom?
Ik vind alle seizoenen wel iets moois hebben. Toch blijft de zomer wel het allermooist. Niet zozeer om het weer, maar vooral om de periode van de Brabantsedag. Dit is voor mij toch wel een ultieme vrijetijdsbesteding. Lekker in een korte broek en bouwshirtje door de weilanden richting Schenkels fietsen en daar een gezellige bouwavond hebben. Hier ben ik geregeld te vinden. Ben ik er niet? Dan ben ik vast aan het tennissen.

Laat hier je reactie achter