Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

In profiel.......Jasper de Bruijn

15 oktober 2014 - 13:00

Naam: Jasper de Bruijn               
Leeftijd: 26
Beroep: Eigenaar Jasper de Bruijn Media & Design / MCR technicus & editor bij Omroep Brabant


Het nieuws dat mij de maand ná de Brabantsedag het meeste heeft beziggehouden is?
Afgelopen maand heeft het ongeval met de monstertruck in Haaksbergen het meeste indruk op mij gemaakt. Ik heb vol verbijstering zitten kijken dat er zoveel mensen zo dicht in de buurt stonden van die stunt. Dat had ik zelf al nooit gedaan. Ongelooflijk dat dat is toegestaan door de gemeente en door organisatie daar ter plekke.

Wie is er voor jou een voorbeeld geweest of is nog steeds een voorbeeld waar je veel van geleerd hebt of nog steeds leert?
Als klein kind uiteraard mijn ouders, met name mijn vader, hij heeft me al heel jong in aanraking gebracht met het maken van radio. Toendertijd bij Radio Horizon in Leende. Nu nog steeds werk ik bij verschillende tv-producties met hem samen, het is super om deze passie samen te delen.

Waarvoor mogen we je ’s nachts wakker maken en waarom?
Alleen voor noodgevallen, de rest kan wel effe wachten toch.. ;-)

Omschrijf Heeze in maximaal 10 woorden.
Gezellig, saamhorig, positief, bourgondisch, veilig, groen, modern & de Brabantsedag,

Het ultieme moment van ontspanning is voor mij?
Op zondagochtend met mijn vriend en onze Berner Sennenhond de bossen in, er is niets fijner dan dat.

Wat zou je graag nog eens willen doen met de wetenschap dat je niet naar geld hoeft te kijken?
Een Aston Martin aanschaffen. Misschien wat egoïstisch, maar wat een geweldige wagens zijn dat!

Wat voor mij in de gemeente Heeze-Leende veranderd mag worden is?
De slechte doorgaande weg in Leende, met overal kuilen en riooldeksels die omhoog steken. Door deze weg net als in Heeze op te knappen kan het er ook allemaal wat frisser en moderner uit zien.

Mijn persoonlijke motto is?
Leef iedere dag alsof het je laatste is. Alleen maar dromen over later heeft zo weinig zin. Juist zoveel mogelijk, iedere dag, genieten van het leven en doen waar je zin in hebt en je gelukkig door voelt. En daarbij zoveel mogelijk rekening houden met de medemens.

Wat is je favoriete vakantiebestemming en waarom?
Italië, met name het noorden. Vanwege het prachtige berglandschap, de mooie meren, het heerlijke eten en de positiviteit van de mensen daar.

Wat is volgens jou het mooiste jaargetijde en waarom?
Omdat ik op 10 december geboren ben heb ik nooit een hekel aan de winter gehad, de gezelligheid rondom de feestdagen, de knusheid met de verwarming aan vind ik heerlijk. Maar daarna is het ook wel weer fijn als de zon tevoorschijn komt in de lente en de warme zomers.. eigenlijk vind ik de afwisseling ook wel prima.

 

Laat hier je reactie achter