Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

In Profiel....Arjen Snoeijen

15 juli 2014 - 17:05

Naam: Arjen Snoeijen                 

Leeftijd: 28 jaar

Beroep: Horeca / eigenaar Arjen Organiseert & Heidecafe d’n Vrije Vogel

 

Wat wilde je als kind/tiener worden?
Ik ben als brugklasser in de horeca begonnen als afwasser in de horeca. Daarna wist ik al vrij snel dat de horeca mijn ding was. Ik ben onderaan de ladder mogen starten en heb mezelf in alle facetten van de horeca mogen begeven. Ik ben van de spoelkeuken, keuken, bediening, hotel, banqueting, management naar een eigen zaak gegroeid.

Aan wie zou je graag een bloemetje willen geven en waarom?
Erg afgezaagd, maar ik zou graag een bloemetje willen geven aan mijn vrouw Francesca. Ze steunt me op alle fronten en moet me veel missen. Een leven in de horeca bestaat immers uit onregelmatigheid en soms ook wat stress. Ze verdient dat bloemetje wel

Welk nieuws heeft je deze maand het meeste bezig gehouden?
Afgelopen maand was een maand van grote ontwikkelingen voor me. Ik ben veel bezig geweest met de voorbereidingen voor Heidecafé d’n Vrije Vogel aan de Plaetse in Heeze. Uiteindelijk heb ik in twee weken (na vergunningverlening) het gehele plan uitgevoerd en ben ik op 5 juli opengegaan.

Wat is voor jou het ultieme moment van ontspanning?
Ik ontspan het beste na een flinke inspanning. Gezellig een biertje drinken of uit eten met vrienden en vrouw is wel mijn grootste hobby. Ik heb graag mensen om me heen en houd van het bourgondische leven.

Wat betekent de Brabantsedag voor jou?
De brabantsedag betekent veel voor me. Ik ben als vierjarig jongetje op een kar gezet en doe sindsdien mee. Inmiddels vier jaar geleden ben ik voorzitter geworden van Vriendenkring Snoeyen. Ook mag ik vanuit de Stichting Brabantsedag de gehele parcoursvoorzieningen verzorgen. Tegen het einde van augustus ben ik dus een en al Brabantsedag!

Het mooiste plekje in de gemeente Heeze-Leende vind ik……omdat?
Het mooiste plekje is voor mij natuurlijk De Plaetse en het terras van het Heidecafé. Wat zou ik anders moeten zeggen ;)

Wat is je levensmotto?
Een echt motto heb ik niet. Ik vind het belangrijk dat iedereen het naar de zin heeft en geniet. Als anderen dat doen kan ik ook echt genieten.

Mijn droom is…..?
Dromen moet je blijven doen. Ik zou graag van het Heidecafe een succes maken en de andere projecten welke ik momenteel doe. Ook droom ik van een nog bruisender Heeze met leuke evenementen. Hiernaast heb ik de wens om een gezinnetje te mogen stichten.

Je mag mij ’s nachts wakker maken voor……..?
… een goed gesprek, een leuk nieuwsitem van Heeze24 of toch maar gewoon een goede biefstuk.

Met 1 miljoen euro zou ik………?
… toch wel wat vaker op vakantie gaan en nog meer genieten van het leven.

 

 

 

Laat hier je reactie achter