Poging tot inbraak bij Supernova in Leende (video)

6 december 2018 - 10:15

LEENDE - Woensdagavond iets na elf uur is er een poging gedaan om in te breken bij Supernova in Leende. De winkel, gelegen op het bedrijventerrein aan de Langstraat in Leende, is al vaker de dupe geweest van inbraken of een poging daartoe. Woensdagavond is er een ruit ingeslagen aan de achterzijde van het pand waardoor het alarm afging. De eigenaar is er naar toe gereden en bij aankomst waren de inbrekers waarschijnlijk geschrokken en hebben zij het hazenpad gekozen.

Op de camerabeelden is duidelijk te zien dat een inbreker met een zaklamp naar binnen schijnt en zoekt naar een mogelijkheid om binnen te komen. Voor zover bekend is slechts de ruit aan de achterzijde kapot en hebben de dieven niets mee genomen omdat ze niet in het pand zijn geweest. De eigenaar gaat in ieder geval wel aangifte doen bij de politie.

Heb jij iets verdachts gezien woensdagavond rond 23.00 uur in de omgeving van de Langstraat, neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laat hier je reactie achter