Auto op de kant bij oprit A2 in Leende

17 januari 2019 - 17:14

LEENDE - Donderdagmiddag omstreeks kwart voor vier werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de oprit naar de snelweg A2 bij Leende. Ter plaatse bleek het te gaan om een eenzijdig ongeval. Een bestuurster van een personenauto is daar door onbekende oorzaak van de weg geraakt en met haar personenauto op het naastgelegen talud tot stilstand gekomen. Het voertuig kwam daarbij op de zijkant terecht.

De auto kwam uit de richting van Leende en heeft bij het oprijden van de oprit waarschijnlijk de vluchtheuvel geraakt. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen zat de bestuurster nog in het voertuig dat op de kant lag. De brandweer heeft het slachtoffer uit haar benarde positie bevrijd waarna zij door een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht voor verdere medische behandeling.

Brandweer, politie, ambulance en Rijkswaterstaat waren ter plaatse om hulp te verlenen. Een bergingsbedrijf heeft het wrak geborgen nadat de brandweer enkele struiken op het talud had weggezaagd. Het verkeer heeft nauwelijks hinder ondervonden van het ongeval.

Laat hier je reactie achter