Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Dorpsquiz Heeze: 21 oktober is het zo ver!

19 oktober 2017 - 14:30

HEEZE - Op zaterdag 21 oktober wordt voor de eerste keer de Dorpsquiz Heeze gehouden. Met 77 aangemelde teams mag nu al gesproken worden van een daverend succes. En dat betekent ook veel mensen op de been!

''We willen de deelnemers uiteraard veel plezier en succes wensen! Maar we willen ook de deelnemers op het hart drukken om bij het uitvoeren van de opdrachten de (verkeers-)veiligheid niet uit het oog te verliezen. Pas goed op uzelf en anderen!

Daarnaast houdt het inbrekersgilde ook van dorpsquizzen, maar dan met hun eigen interesses. Probeer iemand thuis aanwezig te laten zijn. In huizen waar niemand meer aanwezig is, is het advies om door het aanlaten van licht, tv en/of muziekinstallatie de indruk te wekken dat er mensen thuis zijn. Sluit ramen en deuren goed af'', aldus de gemeente Heeze-Leende.

Laat hier je reactie achter