Burgemeester Paul Verhoeven officieel herbenoemd

12 januari 2018 - 15:38

HEEZE-LEENDE - Paul Verhoeven is officieel herbenoemd tot burgemeester van de gemeente Heeze-Leende. Verhoeven werd in januari 2006 benoemd tot burgemeester. De gemeenteraad gaf in juni aan graag verder te willen met Verhoeven voor een nieuwe periode van zes jaar.

Commissaris van de Koning in Noord-Brabant Wim van de Donk nam de aanbeveling van de gemeenteraad over in een advies aan minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren. Die droeg Paul Verhoeven voor herbenoeming voor bij de koning. Verhoeven legt op 29 januari aanstaande op het provinciehuis in Den Bosch officieel de eed af onder toeziend oog van Wim van de Donk.

Paul Verhoeven gaf eerder al aan graag nog zes jaar de functie van burgemeester van Heeze-Leende te willen vervullen. Nu is het officieel en Verhoeven neem deze uitdaging graag aan: “Ik ben vereerd met de herbenoeming als burgemeester van Heeze-Leende voor een volgende termijn. Het feit dat de gemeenteraad mij opnieuw heeft voorgedragen geeft mij een goed gevoel en de overtuiging dat mijn inzet voor deze gemeente gewaardeerd wordt. Het is een voorrecht om in zo'n mooie gemeente met zulke bijzondere inwoners en zoveel hoogwaardige evenementen burgemeester te mogen zijn.”

Paul Verhoeven was van 2001 tot 2005 burgemeester van Ameland. Verhoeven was van 1994 tot 2000 wethouder in Sint Anthonis en was daarvoor van 1984 tot 1993 raadslid in Wanroij.

Laat hier je reactie achter