Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Resultaten bevolkingsonderzoek borstkanker in Heeze-Leende

8 februari 2018 - 15:02

HEEZE-LEENDE - Van 16 oktober t/m 23 november 2017 heeft Bevolkingsonderzoek Zuid in Heeze-Leende het bevolkingsonderzoek borstkanker uitgevoerd. Voor dit onderzoek worden alle vrouwen tussen 50 en 75 jaar uitgenodigd. Er zijn 2.758 vrouwen uit Heeze-Leende uitgenodigd en er hebben 2.278 vrouwen deelgenomen aan het onderzoek. Dit betekent een opkomstpercentage van 82,6%. Er zijn 57 vrouwen doorverwezen voor nader onderzoek, omdat er een verdachte afwijking is gevonden. Pas na verder onderzoek in het ziekenhuis zal blijken of het gaat om een goedaardige of kwaadaardige afwijking.
Door het bevolkingsonderzoek kan borstkanker in een vroeg stadium ontdekt worden. Dit verhoogt de kans op genezing. Bovendien is vaker een borstsparende operatie mogelijk.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.bevolkingsonderzoekzuid.nl

Laat hier je reactie achter