Klik & Tik: Computeren voor beginners in Bieb Heeze

9 mei 2018 - 07:15

HEEZE - Heb jij moeite met de computer? Ben je eigenlijk nog een beginner? Dan is er goed nieuws: er is wat aan te doen! Bibliotheek Dommeldal start vanaf 28 mei met KLIK & TIK cursussen in de Bibliotheek in Heeze-Leende.

Wat leer je allemaal?
Onder leiding van een geduldige trainer leer je zoeken op internet, een e-mail sturen, een formulier invullen op de computer en nog véél meer.

Hoe?
In kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers kom je 6 weken lang naar de Bibliotheek. Op maandagochtend van 10.00 tot 11.30 uur of op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur.

Wat kost het?
Als je lid bent van Bibliotheek Dommeldal: € 15,- voor 6 lessen (neem je pas mee). Als je geen lid bent betaal je € 25,- voor 6 lessen.

Aanmelden?
Loop gewoon even binnen in de bibliotheek in Heeze-Leende, aan de balie ligt een inschrijfformulier klaar. Je kunt ook bellen met 040 285 4224. Bij veel aanmeldingen kom je op de wachtlijst en starten we in juli met nieuwe cursussen.

Waar?
De cursus is in de Bibliotheek in ’t Perron in Heeze, Schoolstraat 48 Heeze-Leende. Iedereen uit Heeze-Leende, Sterksel en Leenderstrijp is welkom. Niet langer twijfelen: gewoon doen!

Laat hier je reactie achter