Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Gemeentelijk Brabantsedagcadeau uitgepakt (video)

23 mei 2018 - 10:05

HEEZE-LEENDE - De afgelopen weken is de aannemer KWS druk bezig geweest met de uitvoering van de verharding van diverse bouwplaatsen van de wagenbouwers van de Brabantsedag. De gemeente Heeze-Leende gaf dit cadeau aan de Brabantsedag die in 2017 het diamanten jubileum vierde. Dinsdag werd op de bouwplaats van vriendenkring Haisjô de officiële openingshandeling uitgevoerd door burgemeester Paul Verhoeven en voorzitter van de Brabantsedag Boukje van Ettro.

De burgemeester en de voorzitter namen plaats op de asfalteermachine en 'trokken een baantje asfalt' op de bouwlocatie van Haisjô. Bij de officiële handeling was het voltallige college van B&W aanwezig maar ook bestuursleden van de Brabantsedag, gemeenteraadsleden en een delegatie van aannemer KWS. Burgemeester Paul Verhoeven benadrukte de verbetering van veiligheid voor de wagenbouwers. ''Op bouwplaatsen zagen we soms wel eens verlengkabels in plassen water liggen, dat is nu verleden tijd.''

Eric Vugs, directeur KWS, voegde daaraan toe dat hij blij is dat KWS een steentje heeft kunnen bijdragen aan de veiligheid en de toekomst van het mooie evenement, de Brabantsedag. Boukje van Ettro bedankte namens de Brabantsedag en de wagenbouwers de gemeente Heeze-Leende voor het cadeau en KWS voor de realisatie van de verhardingen.

De burgemeester blijkte al een beetje vooruit naar de toekomst. ''De bouwplaatsen die al verhard waren krijgen een ander passend cadeau. Zo heeft Vriendenkring Schenkels bijvoorbeeld gevraagd naar betere verlichting in de tent. In ieder geval hebben we een groot aantal bouwplaatsen gereed voor het komende bouwseizoen en zal er in de toekomst ook nog WiFi op de bouwplaatsen komen, maar dat is mogelijk pas volgend seizoen.'' Vanaf volgende week zullen de eerste bouwtenten de lucht ingaan en kan er komend seizoen veilig gebouwd worden door de wagenbouwers.

Laat hier je reactie achter