Werkzaamheden reconstructie Spoorlaan

15 november 2018 - 14:45

HEEZE - Vanaf donderdag 15 november start aannemer van der Zanden BV met de reconstructie van de Spoorlaan, gevolgd door de reconstructie van de Schoolstraat. De werkzaamheden gaan ongeveer tot de bouwvakvakantie 2019 duren. De aannemer start met de eerste fase: rioolvervanging en herinrichting in de Spoorlaan. Dit betekent dat de Spoorlaan vanaf de Emmerikstraat is afgesloten. De Spoorlaan blijft in deze periode toegankelijk vanaf de Schoolstraat.

Tijdelijk parkeerverbod Spoorlaan
Om alles ordelijk en veilig te laten verlopen is het noodzakelijk dat er in de periode vanaf de start van het werk tot de kerstvakantie niet wordt geparkeerd in de Spoorlaan. Vanaf donderdag 15 november is het verboden om in de Spoorlaan te parkeren.

Bereikbaarheid Den Toversnest
Om de bereikbaarheid van Den Toversnest te garanderen komt er een tijdelijke toegang via het parkeerterrein aan de rotonde bij het Wilhelminaplein.

Parkeerplaats achter het gemeentehuis
Parkeren op de parkeerplaats achter het gemeente blijft mogelijk en is in deze fase gewoon te bereiken via Schoolstraat - Spoorlaan.

Tijdens de feestdagen wordt er niet gewerkt en is de Spoorlaan opengesteld. Begin januari gaat de aannemer verder met de werkzaamheden en is de Spoorlaan weer beperkt toegankelijk.

Laat hier je reactie achter