Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Heeze-Leende

3 januari 2019 - 07:00

HEEZE-LEENDE - Op maandag 7 januari 2019 van 19.00 - 21.00 uur is de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Heeze-Leende in dorpshuis ‘t Perron. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. De nieuwjaarsreceptie is een mooie gelegenheid om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken op 2019. En het is hét moment om elkaar te ontmoeten en een voorspoedig nieuwjaar toe te wensen. Wij zetten onze deuren daarom graag voor u open. De nieuwjaarsreceptie is voor iedereen vrij toegankelijk.

Verbinder van het Jaar
Traditiegetrouw houdt de burgemeester rond de klok van 19.45 uur de nieuwjaarstoespraak. Daarna de Verbinder van het Jaar bekend gemaakt. Dit is iemand die zich op een bijzondere manier inzet voor onze maatschappij.

Het programma
- Nieuwjaarstoespraak door burgemeester Paul Verhoeven
- Bekendmaking van de “Verbinder van het Jaar”
- Felicitaties en napraten onder het genot van een hapje en een drankje
- Datum: maandag 7 januari 2018
- Tijdstip: 19.00 - 21.00 uur
- Locatie: Dorpshuis ’t Perron, Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze

Laat hier je reactie achter