Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Gemeente Heeze-Leende stopt met de digitale informatieborden

13 september 2017 - 19:30

HEEZE-LEENDE-STERKSEL - De digitale informatieborden, die op verscheidene plekken in de gemeente staan, zijn inmiddels afgeschreven. Een mooi moment om nut en noodzaak van dit communicatiemiddel te heroverwegen. De gemeente is tot de conclusie gekomen dat het via de borden bekendmaken van evenementen, in een tijd van moderne, online communicatiemogelijkheden een ouderwetse manier van informatieverspreiding is. Daarom stopt de gemeente met het melden van evenementen op deze borden. De borden zullen verdwijnen uit het straatbeeld. Begin oktober zullen ze verwijderd worden.
Uw evenement toch onder de aandacht brengen?

U kunt uw evenement onder de aandacht brengen via HeezeLeende24. Zij plaatsen het evenement gratis in de agenda op zowel de website als in de gratis app zodat u in één oogopslag kunt zien wat er te doen is in de gemeente. Geef uw evenement door aan de redactie van HeezeLeende24 via het volgende e-mailadres: redactie@heeze24.nl.

Laat hier je reactie achter