Slapen, wat als het niet vanzelf gaat?

7 oktober 2017 - 10:00

HEEZE-LEENDE - Het Centrum voor Jeugd en Gezin Heeze-Leende organiseert op dinsdag 7 november een informatieavond over het slapen van baby’s t/m pubers. De aanbevolen slaaptijden liggen tussen de 10 - 12 uur (kleuters) tot 8 - 10 uur (pubers) per etmaal, in hun eigen bed.

Hoe zorg je er nou voor dat die slaaptijden gehaald worden? Veel kinderen willen of kunnen maar niet in slaap komen of worden ’s nachts wakker. Schoolprestaties kunnen hierdoor achteruit lopen en in het gezin kan het er minder gezellig door worden.

Herken je dit? Kom dan ook naar de informatieavond over slapen bij kinderen. In deze informatieavond komt een deskundige van slaapcentrum Kempenhaege uitleg geven over het slapen van kinderen. Tijdens de avond bestaat de mogelijkheid om zelf jouw vraag te stellen en je zult praktische tips horen.

De informatieavond vindt plaats op dinsdag 7 november en duurt van 19:30 tot 22:00 uur. Het wordt gehouden in het gemeentehuis, Jan Deckersstraat 2 te Heeze.

Kom je ook? Meld je aan via cjg@heeze-leende.nl. Vermeld daarin je naam en woonplaats en met hoeveel personen je komt.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé plek waar opvoeders, kinderen en jongeren terecht kunnen met vragen over opvoeden en opgroeien. Wij zijn er voor alle vragen, hoe klein, onschuldig of ingewikkeld ook. Onze deskundige medewerkers luisteren naar je verhaal, denken met je mee, geven praktische tips en zoeken samen met jou naar de oplossing die het beste bij je past. Wij zijn op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 telefonisch bereikbaar via 040 – 2241532 of per mail via cjg@heeze-leende.nl.

Laat hier je reactie achter