Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Ziggo is behoorlijk wat duurder dan de drie HSLnet-providers

18 december 2017 - 10:09

HEEZE-LEENDE - Ziggo is behoorlijk wat duurder dan de drie HSLnet-providers Plinq, VAIBR en TriNed. En dat terwijl Ziggo qua snelheid bij HSLnet achterblijft. KPN, XS4All en Telfort blijken weliswaar iets goedkoper dan de HSLnet-providers, maar hun maximaal haalbare snelheid blijft héél ver achter bij de HSLnet-snelheden!

Miguel Hulsman vergeleek prijs en internetsnelheid van diverse providers en schreef er een uitgebreid artikel over. Hij vergeleek prijs en internetsnelheid HSLnet met grote aanbieders als KPN, Ziggo en XS4All: Ziggo is behoorlijk wat duurder dan de drie HSLnet-providers Plinq, VAIBR en TriNed. En dat terwijl Ziggo qua snelheid bij HSLnet achterblijft. KPN, XS4All en Telfort blijken weliswaar iets goedkoper dan de HSLnet-providers, maar hun maximaal haalbare snelheid blijft héél ver achter bij de HSLnet-snelheden!
 
Dat blijkt allemaal uit eigen HSLnet-onderzoek, uitgevoerd in november 2017 door Miguel Hulsman. Hij is lid van de Ledenraad van HSLnet. Miguel is een man van cijfers en hij houdt van grafieken. “Die bieden helder overzicht.” Miguel deed onderzoek naar de down- en uploadsnelheden van verschillende providers en vergeleek vervolgens de prijzen. En wat bleek?! HSLnet kwam heel goed uit de test: supersnel internet tegen een heel redelijke prijs. 

Lees het hele artikel met bijbehorende grafieken via deze link.

Laat hier je reactie achter