Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Zuil voor aanmelding glasvezel buitengebied onthuld

13 januari 2018 - 12:58

STERKSEL - In de Spar in Sterksel heeft burgemeester Paul Verhoeven zaterdag een informatiezuil mét brievenbus van HSLnet onthuld. In de HSLnet-brievenbus kunnen bewoners van het buitengebied hun aanmeldingsformulier voor glasvezel deponeren. Die formulieren, plus informatie-envelop, worden de komende week huis-aan-huis bezorgd in het buitengebied. In het voorjaar wil HSLnet starten met de aanleg van glasvezel in het buitengebied.

Anne van Lith, die aan het Turfven woont, was de eerste die een aanmeldingsformulier in de brievenbus deponeerde. “Ik kan niet wachten totdat we glasvezel krijgen”, aldus Anne, die een kippenbedrijf heeft en tevens lid is van de Ledenraad van HSLnet. “Omdat we niet via internet kunnen boekhouden, hebben we noodgedwongen een ouderwets boekhoudsysteem moeten aanschaffen. Dat kan écht niet meer in deze tijd.”

Dezelfde zuilen staan komende week ook in de Plus in Leende en in coöperatie St. Jan in Leenderstrijp. Henk Kerkers, ambassadeur van HSLnet en melkveehouder in Sterksel, heeft de zuilen zelf gemaakt. In de zuilen zit ook informatie van de drie providers van HSLnet: TriNed, Plinq en Vaibr.

Janus Scheepers, voorzitter van de Ledenraad van HSLnet en lid van de Raad van Commissarissen van HSLnet onthulde samen met burgemeester Verhoeven de informatiezuil. Scheepers zei trots te zijn dat HSLnet nu eindelijk het buitengebied kan gaan aanleggen.

De burgemeester beaamde dat. Hij riep de inwoners van Heeze-Leende op om lid te worden van HSLnet en de coöperatie te ondersteunen. Zelf is hij een zeer tevreden klant van HSLnet, vertelde hij.

Laat hier je reactie achter