Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

HSLnet start glasvezelaanleg in buitengebied

11 februari 2018 - 11:20

HEEZE-LEENDE - Glasvezelcoöperatie HSLnet is zeer verheugd dat zij in het buitengebied van Sterksel kan beginnen met de aanleg van glasvezel.

Bij de Ronde Bleek, Turfven, Peelven, Averbodeweg, Pandijk, Stoeiing en Holderden is de benodigde 70 procent aanmeldingen gehaald.
Twee andere clusters in Sterksel en in Leende hebben al zestig procent binnen. Het gaat hier om de Strijperdijk, Waterstraat, Renheide, Paaldijk, Oude Dijk, Jansborg en Raadbroekweg in Leende en de Pastoor Thijssenlaan, Molhout, Chijnsgoed, Kerkedijk en de Biesputten in Sterksel. HSLnet verwacht dat daar ook snel de 70 procent wordt gehaald en gestart kan worden met de aanleg van glasvezel.

In november is HSLnet gestart met informatieavonden over glasvezel in het buitengebied. Die worden goed bezocht. Enthousiaste bezoekers maken zich zorgen dat in hun cluster de 70 procent aanmeldingen niet worden gehaald. Op 21 februari is er nog een informatieavond in Valentijn in Sterksel. Die avond is bedoeld voor de bewoners van de Vlaamseweg, Korte Vlaamseweg, Heezerweg, Euvelwegen en Sterkselseweg. Aanvang 20.00 uur.

Laat hier je reactie achter