Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Informatieavond glasvezel buitengebied Heeze-Leende

2 januari 2018 - 15:55

HEEZE-LEENDE - Glasvezelcoöperatie HSLnet gaat in het buitengebied van Heeze-Leende glasvezel aanleggen. Voor de bewoners van het buitengebied worden daarvoor informatieavonden georganiseerd. De bewoners krijgen dan informatie over de kosten en de voorwaarden voor de aanleg. De twee avonden die al geweest zijn, trokken veel enthousiaste bewoners van het buitengebied. 

De eerstvolgende avond is op dinsdag 9 januari 2018 in dorpshuis Valentijn in Sterksel. Deze avond is bedoeld voor bewoners van de Pastoor Thijssenlaan, Molhout, Chijnsgoed, Kerkedijk en de Biesputten. De drie laatste informatieavonden zijn op dinsdag 23 januari (Valentijn Sterksel) voor de bewoners van de Albertlaan, Ten Brakeweg, Peelven, Beukenlaan, Vonderweg, Oostrikkerweg en Korte Vlaamseweg. Op donderdag 8 februari (Brouwershuis Leende) voor de bewoners van Oostrikkerdijk, Oostrikkerweg, Schoordijk, Molenschut, Zevenhuizen, Maarheezerweg en Burg. Vogelslaan. En op woensdag 21 februari (Valentijn Sterksel) voor de bewoners van de Vlaamseweg, Korte Vlaamseweg, Heezerweg, Euvelwegen en Sterkselseweg. De avonden beginnen om 20.00 uur.

Laat hier je reactie achter