Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Drie nieuwe providers bij HSLnet vanaf 1 november

31 oktober 2019 - 15:01

HEEZE-LEENDE - Naast de snelheid is keuzevrijheid altijd een belangrijk speerpunt geweest voor HSLnet. De vrijheid om zelf te kunnen kiezen voor een provider die past bij de wensen die je hebt voor internet, televisie en bellen. ''We moedigen daarom ook meer diversiteit en keuze in het aantal providers al jaren aan. En ook al was het aantal providers dat diensten levert over het netwerk van HSLnet al enige jaren stabiel, dat betekent niet dat er aan de achterkant niets gebeurde op dat vlak. We kunnen dan ook met trots aankondigen dat ons netwerk vanaf 1 november wordt uitgebreid met niet één, maar wel drie nieuwe providers! Allemaal providers die pakketten of dienstverlening aanbieden die net anders zijn dan onze huidige aanbieders. Meer keuzevrijheid dus, zo is er altijd een pakket dat bij je past!''

De nieuwe providers kunnen vanaf 1 november diensten leveren over het netwerk van HSLnet. Na aanmelding wordt er door de provider een afspraak gemaakt voor de activatie van het glasvezelmodem, zodat je zo snel mogelijk kunt gaan genieten van je verbinding!

De nieuwe providers zijn SNLR, Fiber en Glasnet. Binnenkort zullen zij zichzelf verder introduceren en hun aanbod bekend maken door middel van een campagne. Je zult dit vanzelf voorbij zien komen op straat of in je brievenbus. Bekijk voor meer informatie over de pakketten en diensten alvast op de websites van de providers. 

www.snlr.nl
www.fiber.nl
www.glasnet.nl

Laat hier je reactie achter