25 jaar Van den Hurk & Doezé Kersttoernooi

29 november 2018 - 08:45

HEEZE - Op het moment van dit schrijven zijn we eind november. We zien dat de dagen erg kort aan het worden zijn en de feestdagen komen er weer aan. De organisatie van het Kersttoernooi bij TV Heeze is al weer volop aan de slag om er een gezellig 25-jarig Kersttoernooi van te maken. Het toernooi start op derde Kerstdag, op donderdag de 27e december in de tennishal van TV Heeze. Afhankelijk van het aantal deelnemers starten ze aan het begin van de middag en stoppen om ze 23:00 uur.

Je kunt inschrijven, bij grote voorkeur via Internet, van 1 tot 18 december. Ga het nu regelen, wacht niet tot het laatst, want dan vergeet je het misschien. Op de site van de vereniging komt een link naar het inschrijfformulier. Ook kun je er via www.toernooi.nl terechtkomen. De toernooigegevens /wedstrijdbepalingen staan bij het inschrijfformulier op Internet.

Alle speelschema’s staan een paar dagen vóór Kerst op internet. Daar moet je dus kijken voor je wedstrijden en wordt dus niet gebeld. Inschrijfgeld is wederom acht euro.

Nog enkele tips:
- Kies een partner van gelijke sterkte, zodat we je gemakkelijk kunnen indelen. Het voorkomt een te hoge of te lage indeling.
- Geef alleen echte verhinderingen op; het gaat er alleen maar om of je niet kunt, en niet of je liever niet wilt spelen (laat op de avond, rond etenstijd etc.).
- Bespreek je verhinderingen met je partner, zodat niet naderhand blijkt dat je eigenlijk niet samen kunt spelen.
- Geef alleen je eigen verhinderingen op, niet de gecombineerde verhinderingen!!! Zeker als je in 2 categorieën meedoet, is dit belangrijk voor ons.

Laat hier je reactie achter