Subtopper DOSL-SSE eindigt in 1-1

2 december 2018 - 19:30

LEENDE - In de openingsfase was DOSL de betere ploeg. Na zeven minuten had DOSL op voorsprong moeten komen toen Ralph Geelen zich goed vrij speelde maar zijn schot werd van de lijn gehaald. Gaandeweg nam SSE het initiatief over, Na een goede voorzet van Jochem Vestjes was het Erwin Altena die de bal kruislings voorlangs kopte. Even later was het een goede combinatie door het centrum, maar Roel Smits schoot van dichtbij over. Na een goed half uur was het Jacky Janssen die uit kansrijke positie langs schoot.

Net voor de pauze was het doelman Joep Smulders die met een reflex de 0–1 uit zijn doel ranselde. Waar iedereen dacht dat de rust met een brilstand bereik werd kwam bedrogen uit, het venijn zat in het staartje. In de laatste minuut was het Robin Loeff die vanuit de verdediging op stoomde, met een dubbele  combinatie haalde hij de achterlijn, zijn voorzet werd door Bram Thijssen binnen geschoten 1–0. Voor het rustsignaal kreeg Ralph Geelen zijn twee gele kaart en mocht na de pauze niet meer terug komen.

Waar iedereen dacht dat SSE vol gas vooruit ging spelen, was het DOSL die in het begin de kansen kreeg om de score te verdubbelen. Na 56 minuten was het Frank Bax die een voorzet van Ruben van Meijl goed binnenschoot, maar het was doelman Sil Joosten die met een reflex de bal via de paal uit zijn doel ranselde. De volgende corner was het Ruben van Meijl die van dichtbij de bal over het doel tikte. Toch kon DOSL niet voorkomen dat SSE langszij kwam, na een goede aanval over rechts werd de bal terug gekopt, het was Ruben Altena die de bal in de draai binnenschoot 1–1.

SSE zocht nadrukkelijke naar de overwinning maar toch gaf de verdediging van DOSL geen krimp, en verdiende zo een punt. Het publiek heeft een mooie vermakelijke wedstrijd gezien.

Laat hier je reactie achter