Jeugd 2 kampioen bij TTV de Meppers

2 december 2018 - 16:42

HEEZE - Halverwege de competitie hadden ze al een straatlengte voorsprong op de concurrentie en hoewel de nummers twee en drie in de laatste weken nog iets dichterbij kwam had team twee zaterdag aan slechts drie punten genoeg voor het kampioenschap. De zenuwen speelden echter nog duidelijk een rol in de eerste wedstrijden, maar desondanks stond al na het dubbelspel de 3-1 score op het bord. Hiermee was het kampioenschap binnen! Een knappe prestatie van Yannick Philipsen, Fleur Valent en Luuk van de Ven, die door de promotie volgend seizoen uit zullen komen op hetzelfde niveau als het eerste jeugdteam. Na de huldiging liep het team zelfs nog uit naar een dikke 9-1 overwinning.

Het eerste jeugdteam eindigde ondanks hun verlies uiteindelijk op de tweede plaats.

Na de promotie van het eerste seniorenteam was klassebehoud voor hen de doelstelling dit jaar. Hierin is het team ruimschoots geslaagd, mede door de punten die Jonathan Huisman behaalde in zijn eerste seizoen in het vaandelteam. Het team, dat verder bestaat uit Ben van Hoeve, Hugo Snel en Pascal Cocquyt, eindigde op de veilige vierde plaats.

Voor team twee stond er niks meer op het spel. Zij sloten het seizoen af op een derde plaats na een mooie 7-3 overwinning.

Bij senioren drie en vier is het wel nog even spannend. Zij wisten afgelopen zaterdag allebei nog een wedstrijd om promotie af te dwingen, doordat zij beiden eindigde op de tweede plaats en zullen vrijdag spelen voor promotie.

Op de foto v.l.n.r.: Jeugd 2: Luuk van de Ven, Yannick Philipsen, Fleur Valent

Laat hier je reactie achter