Receptie RKSV Heeze: Grote clubactie en jubilarissen

7 januari 2019 - 13:35

HEEZE - De nieuwjaarsreceptie van RKSV Heeze werd deze keer in plaats van zondagmiddag op zaterdagavond gehouden in de kantine van de voetbalclub. Het was gezellig druk.

Aan het begin van de avond werd de opbrengst van de Grote Clubactie bekend gemaakt. Samen heeft onze jeugd van JO8 t/m JO15 ervoor gezorgd dat er een opbrengst is van € 3.305,60. Een geweldig resultaat waarmee weer mooie activiteiten voor de jeugd kunnen worden bekostigd. De beste lotenverkopers werden in het zonnetje gezet. Vic Brouwers (JO11-1) was de beste lotenverkoper, gevolgd door Olivier Henning (JO10-2), Sil van Boxtel (JO12-1), Guus van Leenders (JO12-1) en Casper Bavinck (JO10-1).

Voorzitter Paul Krieckaert bracht een toast uit op het nieuw jaar met alle aanwezigen.
In zijn speech stipte hij nog even aan dat we een trend zien dat steeds minder mensen bereid te zijn om zonder vergoeding vrijwilligerstaken op zich te nemen. Gelukkig is onze groep vrijwilligers (leden, spelers, ouders) die zich belangeloos inzet nog groot genoeg. Maar voor de toekomst worden hogere kosten verwacht. Verder riep de voorzitter op om het elkaar gemakkelijker te maken. Hoe moeilijk kan het bijvoorbeeld zijn om kleedlokalen netjes achter te laten en op andere vlakken met elkaar mee te denken? De club is van ons allemaal en wij als leden moeten samen en met elkaar zorgen dat de club draaiend blijft. Het belangrijkste is dat het voor iedereen leuk moet zijn.  

Traditioneel worden de jubilarissen gehuldigd op de nieuwjaarsreceptie. Dit jaar waren er 12 jubilarissen:
Ton Verest (25), Frans Pontenagel (40), Cor Brouwers (40), Giel van Santvoort (50), Rob Snoeijen (50), Addi Boonen (50), Gerard van Gerwen (60), Pé Giller (60), Wim van de Steen (60), Henk Timmermans (60), Ad Collart (60), Piet Adriaans (65). Wegens ziekte kon Gerard van Gerwen niet aanwezig zijn. Hij is reeds thuis gehuldigd.  

Ook werden de meiden MO19-1 in het zonnetjes gezet op deze nieuwjaarsreceptie. Enerzijds omdat zij maar liefst 4x op een rij kampioen zijn geworden. Anderzijds om de samenwerking met DOSL nog eens te benadrukken wat betreft meiden- / vrouwenvoetbal.

De avond werd verder gezellig voorgezet onder het genot van een drankje en een hapje. 

Laat hier je reactie achter