RKSV Heeze sluit amateur partnerschap met PSV

6 februari 2019 - 16:35

HEEZE - RKSV Heeze is verheugd te kunnen melden dat het een samenwerkingsverband met PSV heeft gesloten. Vanaf heden is RKSV Heeze Standaard Amateur Partner van PSV. Het partnerschap levert de club en de leden speciale voordelen op, waarvan de basis ligt in kennisdeling, maatschappelijke betrokkenheid, voordeel en beleving.

Samenwerking, kennisdeling en betrokkenheid
PSV gaat RKSV Heeze helpen door haar kennis ter beschikking te stellen. Bijvoorbeeld op het gebied van spelersontwikkeling, sponsoring en medische zaken maar ook bij maatschappelijke projecten. Daarnaast geeft de nieuwe samenwerkingsvorm diverse voordelen en belevingsaspecten voor de leden van de Heezer voetbalclub. RKSV Heeze zal van deze knowhow gaan profiteren omdat zij zichzelf hebben aangesloten bij het nieuwe programma.

Verloten gesigneerd shirt
Na het ondertekenen van het contract met PSV ontving voorzitter van RKSV Heeze, Paul Krieckaert een gesigneerd PSV shirt. Dit zullen zij verloten onder de jeugdleden die zich als vrijwilliger inzetten voor RKSV Heeze. Wie de gelukkige wordt maakt de club binnenkort bekend!

Laat hier je reactie achter