Aftrap jubileumweekend RKSV Sterksel met veiling

5 september 2015 - 09:14

STERKSEL - Het zeventig jarig jubileum van RKSV Sterksel wordt het hele weekend weekend gevierd in Sterksel en begon vrijdagavond met een goederen-, en dienstenveiling. Een kleine zeventig kavels kwamen onder de hamer waaronder een notebook, keepershandschoenen van Jeroen Zoet en een bubbelbad.

Veilingmeester Rob Scheepers bracht op ludieke wijze alle items aan de man en wist onder de aanwezige op dat moment steeds de hoogste prijs te krijgen voor de te veilen items. Om acht uur trok muziekvereniging De Heerlijkheid binnen en bracht een serenade voor de jubilerende voetbalclub en natuurlijk mocht het lang zullen ze leven niet ontbreken. 

In een kort woordje namens de muziekvereniging werd stilgestaan aan het feit dat muziek verbindt. ''Ook wij bestaan dit jaar zeventig jaar en om een mooi voorbeeld te noemen: voorzitter Edwin Broekman van RKSV Sterksel was dit jaar één van de maestro's bij Maestro@SterkselCity. Zoals gezegd, muziek verbindt'', aldus Roland van der Linden.

Ook Engel Beenders sprak enkele woorden en zag in de gelederen diverse leden en oud-leden van de club staan waaronder een oud voorzitter en een oud secretaris. ''De voetbalclub en de muziekvereniging zijn twee belangrijke schakels in Sterksel om de leefbaarheid hoog te houden'', zegt Beenders. Burgemeester Paul Verhoeven en wethouder Van der Rijt waren eveneens aanwezig om de felicitaties over te brengen.

De organisatie kan tevreden terugkijken naar de aftrap van het jubileumweekend met de geslaagde goederen-, en dienstenveiling. De opbrengst is bedoeld om twee nieuwe dug-outs aan te schaffen voor het hoofdveld. ''Momenteel hebben we nog twee betonnen bakken staan met een golfplaatje erop. Het wordt tijd dat we twee nieuwe krijgen en met de opbrengst van de veiling gaat dat zeker lukken.''

De rest van het weekend staat volledig in het teken van het jubileum met een uitgebreid programma. Bekijk hier het programma van de jubilerende Sterkselse voetbalclub.

Foto's: Paul Rulkens.

Laat hier je reactie achter