Zwaarbevochten maar verdiende overwinning DOSL 

10 februari 2019 - 17:39

LEENDE - DOSL moest zondag afreizen naar Weert om tegen DESM te voetballen. Op het kunstgras van DESM en de harde wind over de lengte van het veld, kwamen beide ploegen niet tot dendert goed voetbal. Er werd veel de lange bal gespeeld, DESM zat telkens fel in de duels. Het duurde tot de 25ste minuut voordat er een echte kans te noteren was, het was Jeffrey van Dijk die de bal voorlangs schoot.

Een minuut later was het 0–1 na een hakje van Van Dijk was het Ruben van Meijl die van dichtbij hard binnenschoot 0–1. Na 36 minuten werd de stand weer in evenwicht toen de bal van dichtbij binnen werd gekopt 1–1. Net voor het rustsignaal had DOSL op voorsprong moeten komen, maar vrij voor de goal schoot Rick van Hooff de bal op de paal, in de rebound werd zijn schot geblokt.

Tweede helft
Nu had DOSL wel het betere van het spel, maar echte kansen werden er niet gecreerd. Na 58 minuten had DOSL de kans om op voorsprong te komen. Na een handsbal ging de bal op de stip en was het Ralph Geelen die de bal hard op de lat schoot. Even Leek DESM op voorsprong te komen, maar de speler van DESM sloeg de bal met zijn handen in het doel, dus geen goal maar wel een gele kaart. Vlak voor het einde kwam DOSL toch nog op voorsprong toen Ruben van Meijl een corner binnenkopte 1–2. Al met al een zwaarbevochten overwinning voor DOSL.

Laat hier je reactie achter