Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor De Akkertoeters (video)

4 februari 2018 - 14:00

HEEZE - Met carnaval voor de deur kun je er bijna niet omheen, de vlaai van de maand gaat naar personen die zich inzetten voor het carnavalsfeest. Het camerateam van HeezeLeende24 en bakker Vedder verraste zaterdagavond de oudste carnavalsvereniging van Heeze met een overheerlijke taart voor de tomeloze inzet alle jaren.

De frambozen Vedder viel erg in de smaak bij Prinses José Shoppingqueen d'n Urste, haar Adjudanten Heidi en Anita en natuurlijk alle Akkertoeters die zaterdagavond verzamelden in 't Pumpke om op pad te gaan naar een feestje in Geldrop. Het is een relatief kleine vereniging maar oh zo gezellig. ''We staan altijd voor iedereen klaar, iedereen is bij ons van harte welkom van jong tot oud en bij De Akkertoeters kun je gewoon jezelf zijn en genieten van het mooie feest.''

Dat De Akkertoeters springlevend zijn blijkt jaarlijks uit het gevarieerde programma tijdens de carnaval. Ook dit jaar bruist 't Pumpke weer met carnaval en kunnen jong en oud helemaal uit hun dak gaan. Bekijk hier het hele carnavalsprogramma van De Akkertoeters voor de komende carnaval.

Wil jij ook iemand nomineren in de gemeente Heeze-Leende voor deze overheerlijke vlaai van de maand van Bakker Vedder, stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl met daarin de naam van de persoon die je nomineert en een korte beschrijving waarom juist hij of zij deze vlaai verdiend heeft.

Laat hier je reactie achter