Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand september

12 september 2014 - 22:00

HEEZE - vrijdagavond om 20.00 uur werd de vlaai van de maand september uitgereikt aan Dave Keuten tijdens de eerste Party Night van De Heibessums in dorpshuis 't Perron. Er zijn diverse redenen voor de nominatie van deze enthousiaste vrijwilliger. Hij verricht veel werkzaamheden voor verenigingen op organisatorisch niveau. Keuten is een grote kracht voor de Heibessums tijdens de carnaval en discoavonden, grote inzet binnen de commissie daarvan om alles goed op de rit te hebben tijdens de carnaval en tijdens het omtoveren van de zaal als bessumpaleis. Daarnaast is hij één van de stuwende krachten bij Vriendenkring de Engelse tuin (Brabantsedag) en hoofd wagenbouwer. Deze duizendpoot zoekt een ontwerp mee uit van de wagen en wat er zoal bij komt kijken, weet wat er moet gebeuren op de bouwplaats tijdens de bouw en stuurt de mensen aan.

Ook is Dave secretaris van het vakantie Komite Heeze en zorgt hij voor alle inschrijvingen en deelnemerskaarten. Dat wil zeggen dat hij de inschrijvingsformulieren maakt, zorgt dat deze met hulp op de scholen komen, verwerkt worden en dat dan de  juiste kaarten door het juiste kind opgehaald kunnen worden. Daarnaast regelt hij de bussen, kijkt of de activiteiten goed opgezet worden en noem maar op. Tevens is hij mede organisator van de Sint Nicolaas intocht. Dat wil zeggen dat hij samen met zijn tweelingbroer Dennis de intocht en Kindermiddag opzet. Onder andere houdt dit in dat de pietenpakken worden onderhouden en zo nodig vernieuwd, zorgen zij voor strooigoed dus eigenlijk alles wat daar bij komt kijken om de intocht tot een mooi feest te maken. Ook voor het kenbaar maken in de media met de bijbehorende correspondentie behoort tot zijn activiteiten.

Extra hand voor LOKAAL Heeze-Leende (politiek) met name tijdens de verkiezingen zoals het mee folderen van honderden folders, ophangen van verkiezingsborden en het opruimen hiervan. Voor de Brabantsedag is hij terreinbeheerder van de opslagplaats waar de wagens opgeslagen staan van de wagenbouwersgroepen.  

Kortom: een duizendpoot die naast zijn 40-urige werkweek vele uren vrijwilligerswerk doet en dat al een heel geruime tijd en met name de kinderen zijn belangrijk in de tijd die deze man hierin stopt.

 

 

Laat hier je reactie achter