Vlaai van de maand voor Repair café Leende

6 mei 2018 - 10:21

LEENDE - Zaterdag 5 mei werd alweer voor de vijftigste keer het repair café gehouden in Leende. Sinds de opening op zaterdag 12 april 2014 zijn er al vele honderden klussen gedaan. Van Senseo apparaten tot stofzuigers en van staafmixers tot broodroosters. Het Repair Café is een onderdeel van zorgcoöperatie graag gedaan Leende. De inwoners van Leende kunnen iedere eerste zaterdag van de maand vanaf 09.30 tot 12.30 uur terecht op de locatie van de hobbyclub aan de Lindenlaan in Leende.

U kunt er zonder afspraak binnen lopen en wordt ontvangen met een kopje thee of koffie. de reparatie mag niet langer duren dan 2 uren tenzij het onderdeel dat benodigd is niet op voorraad is. Het doel van het repair cafe is een bijdrage aan het milieu (door reparatie minder afval), het overdragen van kennis en het ontmoeten van anderen. De spullen voor reparatie dienen draagbaar te zijn en voor de reparatie vraagt men naast de materiaalkosten een geringe vergoeding van € 3,00 en € 1,00 voor de koffie en thee.

Een geweldig initiatief dat na ruim vier jaar nog steeds in leven is dankzij de vrijwilligers die dit draaiende houden. Bakkerij Vedder en HeezeLeende24 verrasten het team van Repair Café Leende zaterdag met de overheerlijke vlaai van de maand vanwege deze vijftigste repairdag.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter