Vlaai van de maand uitgereikt in Leenderstrijp

20 juni 2018 - 18:18

LEENDERSTRIJP - De vlaai van de maand juni is dinsdagavond uitgereikt in Leenderstrijp. De afgelopen dagen was het kermis in Leenderstrijp en hebben vele bezoekers zich uitermate goed vermaakt. Maar ook de kermis in Leenderstrijp kan niet bestaan wanneer er geen vrijwilligers zouden zijn. Stichting Behoud Strijper Kermis bestaat dit jaar twintig jaar. De vrijwilligers van de stichting werden dinsdagavond op de kermis in het zonnetje gezet met een heerlijke vlaai van Bakker Vedder.

De Stichting zet zich al twintig jaar in om de kermis in Strijp te behouden hetgeen grotendeels bekostigd wordt uit de opbrengsten van de horeca in Leenderstrijp. De vrijwilligers zijn er ook dit jaar in geslaagd om er een geweldige editie van te maken en kijken terug op een mooie kermis 2018. Ook in 2019 komt er weer een kermis naar Leenderstrijp en zullen de vrijwilligers van Stichting Behoud Strijper Kermis weer alles uit de kast halen om er weer een fantastische evenement van te maken. De vlaai van de maand voor de jubilerende stichting was dan ook zeer terechte nominatie. Gefeliciteerd!

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter