Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor poetsvrijwilligers kerk (video)

25 juli 2018 - 14:01

HEEZE - De vlaai van de maand juli is woensdagmorgen uitgereikt in Heeze. Het camerateam van HeezeLeende24 en een medewerker van Bakkerij Vedder gingen op pad naar de Martinuskerk in Heeze. Iedere woensdag zijn er zes vrijwilligers te vinden in de kerk die daar vrijwillig de kerk poetsen. Warm weer of niet, de vrijwilligers waren woensdagmorgen al vroeg in de weer met de wekelijkse werkzaamheden. 

Na afloop van het poetswerk drinken de vrijwilligers altijd een lekker kopje koffie of thee en dit keer met een heerlijke vlaai erbij. Een frambozenVedder. De vrijwilligers werden  in het zonnetje gezet met een heerlijke vlaai van Bakker Vedder voor de tomeloze inzet die zij als vrijwilligers geven. Zij kunnen ook nog vrijwilligers gebruiken die komen helpen. ''Al kunt u maar een ochtend per maand dan zijn we al geholpen'', zegt Annie van der Velden. Interesse om te helpen? Stuur dan een e-mail naar veldenbrouwers@gmail.com en meld u aan.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter