Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor decorploeg KNAL toneel (video)

22 november 2018 - 10:00

LEENDE - Woensdagavond werd de vlaai van de maand november uitgereikt in Leende en wel aan de decorploeg van KNAL toneel. Deze vrijwilligers van de toneelvereniging in Leende zorgen er jaarlijks voor dat het decor er geweldig bij staat tijdens de voorstellingen van KNAL in theater De Meent.

De vrijwilligers waren totaal verrast met de vlaai van de maand en konden dit compliment zeker waarderen. De vlaai voor de vrijwilligers werd uiteraard direct aangesneden en opgegeten met een kop koffie daarbij. De decorploeg bestaat uit Thijs Harink, Alex van Balen, Maarten van Gorp, Aniek van Hoef, Emile Snijders, Wilma van der Linden, William Pompen, Rob Rutten en Joris Verduijn. De laatste drie waren woensdagavond niet aanwezig. Of de ploeg op schema ligt? ''We hebben nog een paar weken en zodra het decor in De Meent staat hebben we nog twee dagen, dus komt goed'', aldus Alex van Balen.

KNAL toneel Leende staat aan de vooravond van drie geweldige voorstellingen. Dit jaar brengt KNAL toneel 'Wie van de drie'. Een komedie in scènes, geschreven door Carl Slotboom, naar een idee van Anja Slotboom. Wil je deze voorstelling zien bestel dan nu de kaarten via deze link. Het stuk wordt gespeeld op zaterdag 8 december, zondag 9 december en woensdag 12 december en duurt van 20.00 uur tot 22.30 uur.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter