Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor vrijwilligers Wereldwinkel (video)

16 december 2018 - 11:10

HEEZE - Zaterdagmorgen werd de vlaai van de maand december uitgereikt in Heeze en wel aan de vrijwilligers van de Wereldwinkel in Heeze. Deze vrijwilligers zorgen er voor dat de winkel aan de Kapelstraat in Heeze draaiende blijft.

De vrijwilligers van de Wereldwinkel konden dit compliment zeker waarderen. De vlaai voor de vrijwilligers werd uiteraard direct aangesneden en opgegeten met een kop koffie daarbij. De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar u originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen (zoals koffie, thee, cacao, sauzen, chutneys en wijn) kunt kopen uit andere, niet-westerse culturen. Koffie van boeren uit Tanzania, lieve knuffels uit Sri Lanka en trendy sieraden uit India. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met uw aankoop helpt u hen daarbij en bevordert u de eerlijke handel.

Dit was alweer de laatste vlaai van de maand voor dit jaar. Vanwege het grote succes en de populariteit en het aantal nominaties dat binnenkomen wordt deze lekkere actie ook verlengd in 2019.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter