Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor jarige BBD (video)

5 maart 2019 - 10:09

HEEZE - Carnaval is in volle gang. Bij de Heibessums in Heeze was het carnavalsmaandag wel een heel bijzondere dag. Niet alleen was Prins Martijn Bouw Bessum Plus 0.0 jarig, hij mocht 3x11 kaarsjes uitblazen, maar ook de vlaai van de maand maart werd uitgereikt in 't Bessumpaleis. Natuurlijk hoort er vlaai bij een verjaardag maar dit keer was de vlaai voor de Black Bessum Dancers die dit jaar 2x11 jaar bestaan.

De cameraploeg van HeezeLeende24 kwam 't Bessumpaleis maandagmorgen binnen om de mannen te verrassen. Al 22 jaar brengen zij op ludieke wijze een dans op de bühne en treden ze bijvoorbeeld op tijdens de artiestenavonden maar ook in 't Bessumpaleis. De jarige Prins Martijn maakt ook deel uit van deze gezellige mannendansgroep. Alle heren waren blij met de vlaai van de maand. Nou ja, vlaai....dit keer een tegoedbon voor een luxe vlaai van Bakkerij Vedder vanwege het feit dat de bakkerij dicht is met deze dagen en zij altijd een vers product leveren. De mannen zullen dus op een ander, zelf gekozen tijdstip kunnen smikkelen van deze overheerlijke vlaai van Bakker Vedder.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter