Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor vrijwilligers parkje Leende (video)

3 april 2019 - 18:55

LEENDE - Op zaterdag 23 maart was alweer de allerlaatste opschoondag van het parkje/beweegtuin in Leende. Sinds 2010 zijn er tweemaal per jaar een flink aantal vrijwilligers van onder andere de Dorpsraad Leende maar ook gemeenteraadslid Dennis Keuten (LOKAAL Heeze-Leende) actief om het parkje en de beweegtuin in Leende een extra opknapbeurt te geven. Sinds het parkje is aangelegd met prachtige speeltoestellen hebben veel mensen gebruik gemaakt van het parkje.

Nu de sloop van het oude gemeentehuis in volle gang is en de bouw van mfa en school aanstaande is, zal ook binnen niet al te lange tijd de woningbouw starten op de plaats van het parkje. De speeltoestellen zijn grotendeels al verplaatst naar een nieuwe locatie binnen Leende en dus was het voor deze vrijwilligers de laatste keer dat zij deze onderhoudsbeurt hebben gedaan.

De cameraploeg van HeezeLeende24 kwam de bewuste zaterdagmorgen alle vrijwilligers verrassen met een overheerlijke vlaai van Bakker Vedder. Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter