Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor de Zonnebloem (video)

3 juni 2019 - 07:01

HEEZE - De vrijwilligers van de Zonnebloem Heeze-Sterksel werden verrast met de vlaai van de maand juni van Bakker Vedder. Al 45 jaar staan de vrijwilligers klaar en zetten zij zich in om hun gasten te verwennen en te helpen bij leuke uitstapjes. Reden genoeg om deze vrijwilligers eens extra in het zonnetje te zetten.

De vrijwilligers waren bijeen in het clubgebouw van KV Eymerick in Heeze om te vergaderen. De lekkere perzik-maracuja vlaai viel goed in de smaak bij de vrijwilligers en waardeerden het dat zij de vlaai van de maand mochten ontvangen. De Zonnebloem doet enorm goed werk dus de vlaai van de maand was zeker op zijn plaats deze maand.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter