Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor Heezer Fietsweekend (video)

4 augustus 2019 - 12:15

HEEZE - Hoewel de maand juli net voorbij is werd de vlaai van de maand juli in augustus uitgereikt. De vrijwilligers die dit jaar voor de 32e keer het Heezer Fietsweekend organiseren werden zaterdagmorgen in de kantine van RKSV Heeze verrast met een heerlijke aardbeienvlaai van Bakker Vedder uit Heeze en Leende.

Al 32 jaar staan de vrijwilligers klaar en zetten zij zich in om enkele honderden fietsers te laten genieten van een geweldige fietsdriedaagse. Routes uitzetten, posten bemannen, EHBO en zelfs een calamiteiten ploeg staan paraat tijdens het eerste weekend van augustus en dit jaar alweer voor de 32e keer. Reden genoeg om deze vrijwilligers eens extra in het zonnetje te zetten.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter