Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor secretariaat Brabantsedag (video)

23 augustus 2019 - 18:00

HEEZE - Het is de maand augustus en in de gemeente Heeze-Leende is dat echt de maand van de Brabantsedag. Dit unieke evenement kent vele vrijwilligers zowel voor de schermen maar zeker ook daarachter. Eigenlijk kunnen we alle vrijwilligers van de Brabantsedag wel een vlaai van de maand geven vanwege de grote inzet die zij verrichten voor de Brabantsedag.

Deze maand gaat de vlaai van de maand naar het secretariaat van de Brabantesedag. Al maanden bezig met de voorbereidingen maar de laatste dagen voor de dag van het jaar, de Brabantsedag, is er volop bedrijvigheid op het secretariaat van de Brabantsedag dat gevestigd is in dorpshuis 't Perron in Heeze. Totaal verrast kreeg de bezetting van vier dames vrijdagmorgen een heerlijke vlaai van Bakker Vedder vanwege de grote inzet voor het event. Chapeau en dank voor jullie inzet!

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter